Walking Contest: a must-see!


Wekelijks snuffel ik rond op het web om filmpjes te vinden voor mijn programma V10, dé chart voor viral video’s. Deze week vond ik er weer een hele boel coole en eentje daarvan wil ik toch ook even delen op mijn blog.

Imagine. Je wandelt over straat – laat ons stellen op een drukke locatie, de Meir ofzo. Je houdt er stevig de pas in, aan een strak tempo. Geen winkels aan het bekijken maar recht op je doel af, wat dat ook moge zijn. En dan komt er iemand een winkel uitgewandeld. Hij of zij wandelt naast je want dat komt nu toevallig zo uit. En vervolgens wandelen jullie aan dezelfde snelheid.. Versnel je? Vertraag je misschien? Zo goed als zeker is dat je niet dit tempo zal aanhouden want op de een of de andere manier is aan dezelfde snelheid naast elkaar wandelen bijzonder oncomfortabel. Maar waarom eigenlijk?

Het volgende filmpje stelt dit in vraag! Mooi gemaakt, doordacht en heel waar!

Benieuwd naar V10? Elke dag te bekijken op JUST – kanaal 41 bij Telenet, op Snow en Nummericable.About

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Walking Contest: a must-see!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.