Sportiever met de Vittel Couch Converter


Allright! The sun is back! Tijd dus om wat meer te gaan wandelen. As you probably know ben ik een grote fan van Bikram Yoga. Ik heb er hier op steffi.tv al over gesproken en ook op mijn gezondheidsblog Bye Bye Cheeseburger. Ik probeer regelmatig naar Bikram Yoga Antwerp te gaan, idealiter 3 keer per week. Maar ik moet toegeven dat dat niet altijd lukt. Om die reden en ook omdat ik wat andere soorten beweging wel nodig vind, ga ik regelmatig wandelen. Velen combineren yoga met lopen, maar dat ligt me niet zo.. Gelukkig biedt wandelen even veel voordelen als lopen. En je bent in de buitenlucht, ook niet onbelangrijk. Nog iets extra? Je kan een furry friend (aka hondje) meenemen. Dus ook mijn Toulousje is erbij deze dagen!

En dezer dagen doe ik dat ook nog eens op mega coole schoenen! Misschien heb je ondertussen wel al gehoord van de actie die Vittel begonnen is om couch potato’s aan het bewegen te krijgen? Je kon namelijk je zetel laten omvormen tot een paar unieke schoenen. Je zetel ruilen voor een sportiever leven én hem een tweede leven geven, zijnde aan jouw voeten! 😉

Honestly? Ik ben wel blij met mijn zetel.. Hij is nog niet zo oud en hoewel ik best nog wat sportiever wil zijn wil ik ook mijn gasten nog een zitplaats kunnen anbieden. En ook Toulouse doet wel eens graag een dutje op de zetel – ik ook trouwens. Geen nood! There is some good news! Vittel heeft ook zijn eigen zetels weggedaan en er de ‘Vittel Sneaker Collection’ van gemaakt. 5 verschillende modelletjes hebben ze in de aanbieding. And the good thing.. je kan ze WINNEN!! 🙂 En dat nog eens op een heel makkelijke manier ook. Gewoon even naar www.vittelcouchconverter.com surfen en meedoen met de Vittel Couch Converter Game. Succes!

And about the shoes? Ik heb ondertussen mijn eigen paartje van de Vittel Sneaker Collection en als voormalig schoenblogger kan ik je alvast vertellen dat ze erg leuk zitten. Heel comfortabel én uiteraard: they look awesome! Ze zijn ontworpen door Erik Arlen (hij was vroeger designer bij Nike, btw) samen met BAGUA, een jong schoenenmerk dat snel aan het boomen is. So go go go!vittel-couch-converter belgie

 


About

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Sportiever met de Vittel Couch Converter' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.