Flowers and Yoga


Sinds vorige zomer ben ik helemaal gek van bloemen. Vroeger had ik er niks mee maar tegenwoordig koop ik elke week wel een bos, tulpen specifiek. Recent deed ik een fotoshoot op de weide waar de tulpenpluk doorging. Helemaal nostalgisch als je weet dat de dag erop alle bloemen geplukt zijn..

Achteraf hebben we ook nog wat in het bos geshoot, waar ik ook wat yoga gedaan heb. Tegenwoordig doe ik behalve Bikram ook wat Ashtanga erbij, maar de passie voor Bikram blijft de grootste. Als je het graag ook een keer een kans geeft, op Bye Bye Cheeseburger heb ik een postje geschreven over hoe je je best voorbereid op een Bikram les.

Steffi Vertriest

Steffi Vertriest

Steffi Vertriest

Steffi Vertriest

Steffi Vertriest

 About

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Flowers and Yoga' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.