Christmas wishlist


Jajaja I know, geen Kerst-gedoe voor de Sint geweest is. Bij deze lap ik die regel serieus aan mijn laars. Ik begin dit jaar extra vroeg aan een kerstlijstje. Zo kunnen mijn familie en vrienden nu al beginnen zoeken naar alle dingen die ik oh zo graag wil onder de kerstboom. Want ‘All I Want For Christmas Is You‘ mag dan wel leuk klinken met met het deuntje van Mariah erbij, voor mij mag het toch een beetje meer zijn.  Net als vorig jaar heb ik weer een heel aantal items die meer dan een beetje boven budget zijn, maar hey, you never know! En vragen staat vrij, of hoe ging dat gezegde?

Bovendien wilde ik dat iedereen in mijn omgeving zo’n lijstje zou maken, vooral the boys dan want na ettelijke parfumflesjes, meerdere hemden van For Men en ten einde raad een boekenbon of ituneskaart, weet ik echt niet meer wat kopen dit jaar. Tips voor originele cadeaus die geen sportauto’s, golfsticks of dure reizen inhouden zijn altijd welkom!

kerst

Oké. Here we go. Ik begin van links naar rechts:

– superduper cute zwart jurkje van Ba&sh. Te verkrijgen bij Princess Blue in Antwerpen centrum.

Slowcooker of ook wel Crock Pot. Geen voorkeur qua merk maar graag wel wat intelligentie (automatische stop na ingestelde tijd etc).

– Een dehydratatie oven. Voor allerhande lekkers mee te maken voor op mijn nieuwe gezondheidsblog. Dit ding kost best wat centen en is dus voor diegenen die mij écht heel graag zien *wink, wink!

Yoghurtmaker. Graag deze van Cuisinart omdat ie tot 19u kan op staan.

Theemaker. Theemaker? Geen idee wat de juiste naam is maar je begrijpt wat ik bedoel. Deze twee hierboven zijn een walvis en een theeblaadje, maar in principe is elke leuke theemaker goed! Ik ben geen moeilijke *kucht.

– Een nieuw flesje van mijn dagdagelijks parfum: Daisy van Marc Jacobs. Verkrijgbaar in de meeste parfumeriezaken.

Clinique Sonic Cleansing Brush. Ook verkrijgbaar in de meetse parfumeriezaken (je bent er dan toch al voor die parfum *wink wink).

– Deze is voor mijn vrienden op budget. Een selfie stok! Dat lijkt mij hét kado voor 2015 en bovendien heb ik een selfie stok gevonden die maar 14,95 EUR kost.

– Nieuwe Philippe Model schoenen maat 37. Eentje voor de vriendinnen. Sorry boys, met schoenen vertrouw ik jullie niet..

 

Ziezo, niet niks denk ik dat kerstlijstje van mij!  Heb jij al eentje gemaakt?

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagged: , ,


About

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Christmas wishlist' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.