Rain Pharma: Belgisch Natuurlijk!


Rain Pharma After Oil en shower gelSinds twee maanden ben ik helemaal hooked aan Rain Pharma. De winkel in de Schrijnwerkersstraat in Antwerpen bestaat al 2 jaar maar pas recent ging ik er voor het eerst binnen. Zodra ik hoorde dat de producten non-toxic zijn hadden de voordien gewone beauty-flacons mijn volledige aandacht. Sinds ik het boek Giftige Schoonheid gelezen heb en sinds ik eindelijk een aantal merken heb gevonden die zonder chemicaliën werken en voor een keertje niet geiten-wollen-sok eruit zien, ben ik helemaal voorstander van producten op basis van natuurlijke ingrediënten en alleszins zonder kankerverwekkende stoffen (zelfs al zijn het maar ‘minimale hoeveelheden’). Helemaal in de wolken was ik toen de verkoopster mij ook vertelde dat dit Belgisch is. De lijn is van Belgische makelij en bovendien proberen ze al hun grondstoffen – in de maten van het mogelijke – op Belgische bodem te vinden.

Ondertussen is Rain Pharma dagelijkse routine! De cleansers die ik gebruik laat ik over aan een volgende post want eerst wil ik even mijn enthousiasme uiten over de shower gel en de bijhorende after oil. De shower gel reinigt en bevat geen chemische schuimmakers, het is ‘zeep zonder zeep’ maar dan ook nog eens van natuurlijke producten. Na het reinigen gebruik ik dagelijks ook de after oil die mijn doucheroutine plots in een spa-treatment verandert! De lichaamsproducten komen steeds in 4 verschillende geuren: A Zest Of Hapiness, Calming Botanical Touch, Lemony Vanilla Hugs en Sweet Morning Mint. Mijn favoriet is de Calming Botanical Touch, die ruikt een beetje naar de sauna, fris en kruidig. Ik ruik nu eenmaal niet graag naar honing of munt. In het algemeen rui, ik gewoon niet graag naar dingen die eetbaar zijn (nooit begrepen waarom mensen naar chocolade of amandelen willen ruiken). De combinatie van deze twee producten is echt heerlijk! Zeker de after oil laat mijn huid heerlijk gevoed achter.

Ik heb een redelijk droge en gevoelige huid en sinds ik deze producten gebruik is er een opmerkelijk verschil. De voeding van de after oil doet niet alleen mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelen, ook kleine oneffenheden en beschadigingen van bijvoorbeeld het scheren aan mijn scheenbeen en bovenbeen zijn opvallend minder.

Ik ben lyrisch over deze producten, en dat is altijd een beetje verdacht om te lezen op blogs. Daarom vertel ik er toch graag bij dat ik niet gesponsord wordt door Rain Pharma en dat dit ook geen gratis producten waren waardoor ik me op geen enkele wijze verplicht hoef te voelen positief te zijn over dit merk. Maar het is nu eenmaal zo. Ik merk een duidelijk verschil aan mijn huid en dus kan ik het alleen maar aanraden. Dat het eerlijke producten zijn van Belgische makelij vind ik een grote plus!

En nu we toch over budget bezig zijn. De prijzen van deze producten zijn 15,95 euro voor de Shower Gel (400 ml) en 17,95 voor de After Oil (200 ml). Dat is een verschil met de Sanex die ik daarvoor uit de Carrefour meenam, maar so worth it!About

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Rain Pharma: Belgisch Natuurlijk!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.