Alle dagen zonnecreme met Clarins


De UV Plus protection van Clarins is vast en zeker één van mijn favoriete daily-sunscreens. Nu het winter is lijken we vaak te vergeten dat ook nu onze huid bescherming nodig heeft. En zoals je weet ben ik een grote voorstander van alle dagen zonnecreme, het ganse jaar rond.

Ik heb verschillende producten die ik gebruik. En ééntje daarvan is deze UV Plus. Het grootste voordeel van dit product is ongetwijfeld de structuur, heerlijk zacht aan de huid en heel licht waardoor hij prima onder je foundation gaat. Geen wit laagje en bovendien een stevige bescherming. Met een SPF 40 kan dit toch al wel tellen. Het product beschermt tegen UVA en UVB maar ook tegen luchtvervuiling en vrije radicalen. Het is ook olievrij.

Deze zonnebeschermer bestaat ook in een getinte versie. Daar ben ik minder weg van omdat ik liever nog eens een extra foundation aanbreng – met extra SPF – en op die manier voor een betere dekking en bescherming zorg.

Het gehalte titaniumoxide is niet erg hoog en er zit ook geen zinkoxide in – twee belangrijke factoren in de werking van zonnecrème. Het voordeel daaraan is dan weer zijn perfect smeerbare textuur en dat hij geen witte sporen na laat.

Clarins UV PlusAbout

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Alle dagen zonnecreme met Clarins' has 1 comment

  1. 15 augustus 2014 @ 17:47 Steffi.tv / Dagelijks insmeren: daarom dus! - Steffi.tv

    […] zo voor de vettige structuur van zonnecrème? Probeer de Clarins zonnecreme, die heeft een ultra lichte structuur en is ook perfect voor onder make-up te […]

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.