Kerstlijstje #WANTED


Jaja ik weet het, de Sint is het land nog niet uit. Dat zinnetje heb ik de laatste heb ik de laatste tijd veel gehoord en tóch ga ik al over kerst beginnen. Meer nog. Over het leukste stuk van kerst, namelijk de cadeautjes!

Mijn lijstje is misschien redelijk dromerig opgesteld, of althans een aantal spullen die erop staan. Maar bon vragen staat vrij zei men mij altijd.. En dromen ook, toch?

Wishlist

 

Ik verklaar mij nader.

Ik begin met de meest onrealistische van allemaal: de suuuuuper mooie Red Valentino Jas in licht sorbet-groen. Te verkrijgen bij Red Valentino in de Schuttershofstraat in Antwerpen. De volle 695 euro dus hiervoor zullen heel wat spaarvarkens voor moeten breken.

Iets realistischer maar daarom nog niet makkelijk te vinden: een doorschijnende paraplu, in een bolletje gebogen, om helemaal in weg te duiken zonder op de tast verder te moeten (been there). Ik ben er al een tijdje passief naar op zoek en zonder succes. Ik zou er heel blij mee zijn! Paar details: liefst zonder kleur dus geen geel/groen/rood/whatever bandje of handvat..

Een Quinoa kookboek. Sinds een tijdje kook ik heel veel met quinoa en dat plan ik zeker nog vaker te doen. Recepten komen dus altijd van pas en een quinoa kookboek lijkt mij dan ook een prima kerstcadeau!

De Le Creuset cocottes. Super schattig, super handig en degelijk. Iedereen lijkt ze te hebben maar ik dus nog niet en dat moet dringend veranderen! Geen idee wat ze kosten maar ik gok toch op 50 euro voor een setje van 3. Wie zich niet kan inhouden en mij absoluut zo’n grote – en dure – wil geven mag dat uiteraard ook doen. Ik ben geen moeilijke.

Best Of Tata Harper setje. De naam zegt het zelf; een setje van de beste producten van Tata Harper. 100 % natuurlijke beautyproducten. Sinds een tijdje gebruik ik de dagcrème en ik ben er helemaal wild van! Nadeel: Enkel te bestellen online.

Slow Juicer. Ook geen goedkoop cadeau (het lijkt een patroon te zijn). Mijn keuken en mijn lijf hebben er allebei nood aan! Hoewel ik al goede hulp heb voor smoothies dankzij mijn nieuwe My Blender van Domo, wil ik toch ook nog een grote om echt op groentesappen te focussen. Ik heb nog geen research gedaan naar welke nu echt de beste is, maar geen nood, indien dit mijn kerstcadeau wordt ga ik met alle plezier mee shoppen! Een zelfgeschreven papiertje volstaat of op voorhand en ik haal mijn meest verbaasde gezicht boven als ik het open maak!

Nog eentje die ik al een tijdje wil: een mooi yoga handdoek. Op Yogitoes.com vind je super mooie, goede yogamatten (de skidless collectie) die bovendien eco vriendelijk zijn! Mijn favorietjes? In een sorbet kleur zoals deze hierboven of de Shore, Yellow of Ovarian Cancer.

Last but not least: een infinity bandje.

 

Vragen staat vrij! En uiteraard ben ik ook heel benieuwd naar wat er op jouw verlanglijstje staat.About

Iets in de dertig en ergens rond Antwerpen. Gebeten door de mediamicrobe. Gefascineerd door de stem. Verliefd op Ibiza. Sinds 2010 op het gezonde spoor. En ook nog een beetje zangeres, yogi en twijfelaar.


'Kerstlijstje #WANTED' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Steffi.tv is de persoonlijke blog van Steffi Vertriest. Alle rechten voorbehouden.